Krone 7: Dis weer tyd vir ’n moewiese saamsing jol!

FOTO: Verskaf

Die gewilde saamsing jol is terug en vir ’n sewende keer kan konsertgangers weer van die grootste treffers van die jaar saam hul gunsteling musieksterre uit volle bors sing. 

Krone 7 bekroon weer eens treffers op Saterdag, 8 Augustus en Sondag, 9 Augustus 2020 in die GrandWest se Grand Arena in Kaapstad en dan weer op Vrydag, 14 Augustus, Saterdag, 15 Augustus en Sondag, 16 Augustus 2020 by die Sun Arena van Time Square in Pretoria. 

Die Krone-konsert is sonder twyfel ’n groot gebeurtenis onder Afrikaanse-musiekliefhebbers en ondersteuners, waar plaaslike en internasionale ranglys-treffers van toeka tot nou, deur Suid-Afrika se mees bekende en gusntelingsterre in karaoke-styl saamgesing word.

Al die treffers word saamgebring in energieke, slim verwerkte keurspelle, terwyl die lirieke van dié treffers op groot LED-skerms vertoon word, vir die gehoor om uit volle bors saam te sing, vir ’n moewiese saamsing jol. 

DAGBOEK DIE DATUMS:

Kaapstad – GrandWest, Grand Arena

Saterdag, 8 Augustus 2020: 19:00

Sondag, 9 Augustus 2020: 14:00

Kyk hier na die vloerplan vir Kaapstad:

Pretoria – Sun Arena, Time Square 

Vrydag, 14 Augustus 2020: 19:00

Saterdag, 15 Augustus 2020: 19:00

Sondag, 16 Augustus 2020: 14:00

Kyk hier na die vloerplan vir Pretoria:

Kaartjies vir die vertonings is nou beskikbaar aanlyn by iTickets te koop.