JOOX staan bank vas agter SA studente

FOTO: Verskaf

Die musiekstroomapp, JOOX, daag alle Suid-Afrikaanse studente uit om hul gunstelingliedjie op die app op sosiale media te deel en só R50 000 se studiegeld los te slaan.

Ons het gaan aanklop by die JOOX-span om meer uit te vind oor dié kompetisie:

LEES OOK: Wen R50 000 se studiegeld met JOOX

Wat is #BeatFees?

Ons wil studente ’n finansiële hupstoot gee met die betaling van hul studielening of beurse deur R50 000 op die spel te plaas. En dis maklik om in te skryf: deel net ’n liedjie van die JOOX app af met die hutsteken #BeatFees – hoe meer liedjies jy deel hoe groter die kans om te wen!

Waarom is dit vir JOOX so belangrik om te belê in onderrig?

By JOOX is ons al die pad agter musiek. Dit sluit die kultuur van musiek in en ons glo die kultuur van onderrig deel dieselfde simboliese verhouding. ’n Goeie album kan studente saambring, ’n uitstekende treffer kan nuwe verhoudings bou en die beste van alles – musiek kan die vermoeë om te studeer verbeter. Daarom wil ons nie net toegang tot musiek bied nie, maar ook onderrig. Om dus studente te ondersteun beteken ons wil toegang bied tot musiek én onderrig.

Watter boodskap het jul aan die wat nog nie ingeskryf het nie?

Nou is die kans om jou gunstelingliedjie te deel en boonop jou studiegeld te klop – skryf in!

Watter boodskap het julle aan die wat nog nie die app agelaai het nie?

JOOX is ’n musiekstroomapp wat vier jaar terug in Suidoos-Asië geloods is en nou groei in meer as agt lande oor Asië en Suid-Afrika. JOOX Suid-Afrika is die eerste mark buite Asië. JOOX het meer as 100 miljoen gebruikers wêreldwyd en gepak met kenmerke vir ’n ryker luisterervaring. Jy kan bv. Musiek en speellyste aflyn luister om data te spaar, die voorkoms van jou app verander met die JOOX ‘skins’, jou klank opsies verander, saamsing met karaoke en die beste van alles 30 dae gratis VIP-toegang kry.

As #BeatFees in een sin opgesom kon word, wat sou dit wees?

Klop jou studiegeld deur jou gunstelingliedjie op JOOX te deel!

Om deel te neem aan die kompetisie moet jy die JOOX-app in die Google Play of iOS app winkel aflaai, jou liedjie deel en JOOX op sosiale media tag. Onthou hoe meer liedjies jy deel hoe groter die kans om te wen.

Die kompetisie sluit Maandag, 15 Maart 2019 en die wenner sal voor 21 Maart 2019 aangekondig word. Vir meer besonderhede asook bepalings en voorwaardes, besoek www.joox.co.za.