Wen R50 000 se studiegeld met JOOX!

FOTO: Verskaf

’n Goeie album kan studente saambring, ’n uitstekende treffer kan nuwe verhoudings bou en die beste van alles – musiek kan jou vermoeë om te studeer, te leer en te groei verbeter.

Nou is daar ’n manier om die koste van jou studies met die deel van jou gunstelingliedjie te klop.

Die musiekstroomapp, JOOX, daag alle studente regoor Suid-Afrika uit om hul gunstelingliedjie of -liedjies op Facebook en Instagram te deel. Tag dan ook @JOOXSouthAfrica of @JOOXMusiek en gebruik die hutsmerk #BeatFees en jy kan dalk die kans staan om jou studiegeld met ’n fantastiese R50 000 te klop.

Om deel te neem aan die kompetisie moet jy die JOOX-app in die Google Play of iOS app winkel aflaai, jou liedjie deel en JOOX op sosiale media tag. Onthou hoe meer liedjies jy deel hoe groter die kans om te wen.

Die kompetisie sluit Maandag, 15 Maart 2019 en die wenner sal voor 21 Maart 2019 aangekondig word. Vir meer besonderhede asook bepalings en voorwaardes, besoek www.joox.co.za.