Opwindende musiekproduksies debuteer by die 23ste KKNK

“Die program van die 23ste KKNK beloof vanjaar ’n belewing vir almal, met opwindende debuutwerk in alle genres en gewilde produksies van ander speelvakke wat vir die eerste keer in die Klein Karoo te sien is.” Só sê Rhodé Snyman, uitvoerende hoof van die KKNK, wat van 8 tot 15 April op Oudtshoorn aangebied word.
Daar is 12 debuut musiekproduksies. Karen Zoid en die Gereformeerde Blues Band trek ’n kontemporêre baadjie vir die monumentale Eet Kreef-album aan. Coenie de Villers en sy musikante bring in Karoo Suite komposisies van sy nuwe album na die verhoog en ’n splinternuwe komposisie, die Karoo Suite word vir die eerste keer gehoor. Spanningsverhaalskrywer Deon Meyer stal van sy ander talente uit as deel van die produksie en help met lirieke en van sy asemrowende fotografie vorm deel van die Karoo-viering. In ’n nostalgiese reis, sorg Emo Adams, Bobby van Jaarsveld en Katlego Maboe dat ikoniese Afrikaanse musiek opgetof word in Karoo Swing.


Die eerste Afrikaanse hip-hop musiekblyspel Amper Famous, is te sien met V.I.T.O., onder regie van David Kramer en vertel die storie van ’n jong man wat groot drome, in ’n klein dorpie, droom. Ander debuut musiekproduksies sluit in Amanda Strydom – So onner deur die maan, Andriëtte Norman – Goeie genade dis ’n dekade, Danie Niehaus en Pietman Geldenhuys – Die ding van ’n liedjie, Jak de Priester – 15 jaar met klavier en kitaar, Loki Rothman en Albert Frost – Die akoestiese kitaar, Elisha Zeeman se kabaret Mond verby, optredes deur Steffie le Roux en Les Javan en Zolani Mahola – Rok en rol.


Weekkaartjies na die Rivierbuurt bied vir net meer as R30 per dag toegang tot hope vermaak in die Rivierbuurt met gunstelinge soos Juanita du Plessis, Dr. Victor, Theuns Jordaan, Refentse, Kurt Darren, Emo Adams, Bok van Blerk, Rhema Varrie en vele meer op die Huisgenoot-verhoog. Toegang na dié optredes is ingesluit by Rivierbuurt-kaartjies en golden circle-kaartjies is vir uitgesoekte aande beskikbaar. Weekkaartjies kos R250 (vir agt dae se vermaak) en dagkaartjies kos R50.Lees meer oor al hierdie debuut-produksies in die volledige feesprogram by www.kknk.co.za. Kaartjies is beskikbaar by Computicket en Shoprite/Checkers en House & Home. Verblyf kan aanlyn bespreek word, of skakel 044 203 8600.