Karlien van Jaarsveld is verloof aan haar nuwe hartjie

Die gewilde sangeres, Karlien van Jaarsveld, is weer verloof. Die keer aan haar kêrel, Joe Breytenbach.

Netwerk24 het vroeër vanjaar berig dat dié twee ’n paartjie is nadat hulle gekiek is by die SAMA-toekennings. Joe het dié foto’s van hom en Karlien op Instagram gedeel. Die eerste foto was by die onlangse SAMA’s. En die tweede het hy 19 weke gelede gedeel met die onderskrif … “So there’s this girl…”

@thesamas_

A photo posted by Joe Breytenbach (@joebreytenbach_13) on

So there’s this girl 😜😍

A photo posted by Joe Breytenbach (@joebreytenbach_13) on

Karlien het die verlowing aangekondig op haar Instagram-profiel. “Joe is net ’n gewone ou, met ’n gewone werk wat lief is vir gholf op ’n random afdag en ’n bier om te ontspan.” het sy geskryf.

Sooooo… Ek wil graag die nuus met julle deel voor die media doen..🙄 Ek en @joebreytenbach_13 is verloof💍🍾🍾🍾🍾 Almal vra wie is Joe? So, Joe is net ‘n gewone ou, met ‘n gewone werk wat lief is vir gholf op ‘n random afdag en ‘n bier om te ontspan. Hy like sigare rook (hy rook so bietjie teveel van dit😬🙃) sy gunsteling afrikaanse kunstenaar is Koos Kombuis en hy maak gereeld kos vir ons in die huis. Ek het Joe in Potch ontmoet 11 jaar terug, ons het gesoen, ‘but then he went to France’ en Joe was nooit weer te sien of te hore van… And then ‘there he was’ popped out of the blue sonder ‘n wit perd, in ‘n swart hemp en ‘n swart stywe jean met een baie groot smile, en ‘n baie sweet ‘hello’ net so sweet soos 11 jaar terug. En soos hulle sê ‘you had me at hello’ the rest is history. Regte tyd Regte plek. So ja dis ons lang storie in baie kort. EK IS BAIE HAPPY EN BAIE HAPPY OM DIT MET JULLE TE KAN DEEL. Lekker saterdag✌🏻️ En lief vir jou my Joe Joe❤️ Ps. Joe se favorite kleur is swart.

A photo posted by Karlien (@karlienvanjaarsveld) on

Hulle het seker sowat 11 jaar terug ontmoet, maar Joe het Parys toe getrek. Joe se gunsteling sanger is Koos Kombuis en hy maak gereeld kos. Karlien voeg ook by dat sy gunsteling kleur swart is.

Van die Afrikaanse Musiek Nuus-span wens ons julle geluk!