Stem en wen met JOOX!

FOTO: Verskaf

Die musiekstroomapp, JOOX, gee regtig om vir musiek en weet net hoe om ’n partytjie aan die gang te kry. Soos Verkiesingsdag op 8 Mei al nader kruip het JOOX hul eie ‘stemdag’ om vir jou gunstelingpartytjie te stem geskep wat jou die kans gee om ’n alles-in-een toegangskaartjie vir dié partytjie los te slaan.

Gaan na die JOOX app en stem vir jou partytjie. Jou keuse is tussen: Club Friend, Festival Junkie of Hip Hop Head, Pop Army of Sokkie Joller. Daar’s slefs ‘’n speellys vir elk van die partytjies.

Suid-Afrikaners kan nou stem vir hul gunstelingpartytjie om ’n alles-in-een toegang ter waarde van R50 000 vir jou en ’n metgesel te wen. JOOX gaan een van die mees asemrowende partytjies skep. Daaglikse pryse is ook op die spel en indien jy meer luister, staan jy nog ’n groter kans om te wen.

Indien jy nog nie die JOOX-app het nie, kan jy dit gratis in die iOS en Android-winkel aflaai. Eerste intekenare kry 30dae gratis VIP-toegang. Klik hier om die app maklik af te laai.

DStv Premium, Compact en Compact Plus gebruikers kry gratis toegang.

Klik hier vir die bepalings en voorwaardes asook meer besonderhede oor wat alles op die spel is.