Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Vier Valentynsdag op jóú manier met JOOX!

FOTO: Verskaf

JOOX, jou gunsteling-musiekstroomapp, wil jou aanmoedig om jou positiewe of negatiewe gevoel oor Valentynsdag dié jaar met hul Love Me of Love Me Not-speellys in die app te deel!

Deur in te skryf vir dié kompetisie staan jy die kans om een van ses ongelooflike pryse los te slaan. Die pryse sluit onder meer ’n romantiese ete of ’n spa-dag-ervaring vir jou en jou liefie in. Jy kan die prys selfs alleen aanpak sou jy wou.

Valentynsdag kan ’n soet of suur okasie wees en JOOX wil hê jy moet jou opinie daaroor lug.

Van R&B tot Country, Afrikaans tot Reggae – daar’s miljoene kunstenaars wie se liedjies oor die liefde, hartseer of sarkasme die ‘dag van liefde’ bloedrooi kom inkleur. Dit skep betekenisvolle indrukke, ervarings en in sommige gevalle bied dit goeie advies.

Indien jy nog nie JOOX afgelaai het nie, doen dit dadelik en deel jou liefde vir goeie musiek.

Die app is beskikbaar in die Apple– of Google Play-winkel en indien jy dit nou aflaai ontvang jy 30 dae gratis VIP-toegang. DStv Compact, Compact Plus en Premium-gebruikers kry ’n gratis JOOX VIP subskripsie vir hulself en vier familielede.

Vir meer besonderhede oor die pryse wat op die spel is asook die app, besoek gerus www.joox.co.za.