Mari Bosman se nuwe musiekvideo is hier

FOTO: Verskaf

Die donkerkop-sangeres, Mari Bosman, het onlangs haar nuwe enkelsnit, Man soos my Pa, bekendgestel.

Dié liedjie wat deur Mari self geskryf is, is ’n liedjie wat persoonlik vir haar die mooiste eienskap in ’n man weerspieël. “Dit is ’n liedjie wat baie goed opsom wat ek eendag in ’n lewensmaat soek. Die uiterlike verander soos ons ouer word, maar die innerlike bly,” vertel die sangeres.

LEES OOK: Mari Bosman soek ’n ‘man soos haar pa’

Mari het vroeër vanjaar, net voor Vadersdag, die liedjie akoesties op sosiale media gedeel en binne ’n paar dae het die video meer as 200 000 mense gelok. Die reaksie hierop was so goed dat sy besluit het om die liedjie in die studio op te neem.

Die musiekvideo, wat by die Barnyard Musiekskuur in Pretoria verfilm is, is nou ook hier. Die bekende sepie-akteur, Marcus Muller, vertolk ’n rol in die video en Luther van der Watt van AVC Studios het die vervaardiging daarvan behartig.

KLIK HIER VIR ’N KYKIE AGTER DIE SKERMS  

Kyk die musiekvideo eksklusief hier: