Só is Mariska se nuwe musiekvideo verfilm

FOTO: YouTube Skermgreep

Mariska se tweede enkelsnit, Versekerseker, vanaf haar album, Dankie is onlags bekendgestel en word reeds uitstekend deur radiostasies landswyd ontvang. Die musiekvideo wat deur Fathom Media vervaardig is, is ook onlangs bekendgestel.

Die liedjie is ’n pragtige verhaal wat handel oor ’n baie mooi vriendskapsverhouding tussen man en vrou.  “Die vrou besef sy voel meer vir hierdie man as net goeie vriende en is opsoek na sekerheid en vastigheid in hulle verhouding. Sy wonder waarheen die verhouding gaan lei en ook of hy dieselfde wil hê uit die verhouding.  Sy wil graag hê dit moet ontwikkel in iets meer ernstig en in die lied vertel sy vir hom hoe sy voel,” gesels Mariska.

LEES OOK: Musiekvideo vir Mariska se ‘Versekerseker’ hier

In ’n video-onderhoud, wat onlangs vrygestel is, gesels dié sangeres oor die maak van die musiekvideo asook die liedjie self.

Kyk dit hier: