Juan Boucher: Onthou Jy Om Jonk

Die sanger Juan Boucher het pas ’n musiekvideo vir die titelsnit, Onthou Jy Om Jonk, van sy jongste album uitgereik.

Die album bevat elf liedjies, die meeste deur Juan self geskep. Soos altyd toon dié album groei en ontwikkeling. Juan het daarin geslaag om ’n eiesoortige skryfstyl te ontwikkel. Uit sy pen klink Afrikaans vars en cool.

Kyk die musiekvideo hier:

“Ek het drie weke by die see en in die bosveld rondgeloop om al my woorde te ontvang uit die stilte onder die wolke, by die bos en see. Alles wat ek wou skryf, het presies uitgekom soos heuning deur my pen en elke liewe woord wat in stories verander het, is presies wat ek wou vertel. Liedjies soos hierdie is liedjies wat jou in ’n ander rigting stuur. Dit laat jou glimlag en dalk help dit jou ook om iets wat jy vir iemand anders wil sê, te verwoord. Dié album verteenwoordig vryheid van die siel,” vertel hy.

LEES OOK: Juan Boucher se nuwe album is hier