4Werke is terug met ’n ‘4 by 4’!

FOTO: Verskaf

4Werke, Suid-Afrika se gunsteling gemengde viertal, is gerat vir selfs groter sukses met hul splinternuwe vrystelling,4by4 – ’n album wat slaggereed is om enige terrein aan te vat en die hoogste pieke te verower!

Hulle is elkeen groot Suid-Afrikaanse gunstelinge en topverkopers in eie reg, maar Ray Dylan, Liezel Pieters, Nicholis Louw en Elizma Theron span weer eens hul stemme saam vir ’n blinknuwe, energiebelaaide album wat selfs meer skop het as net die somtotaal van dié vier uitsonderlike talente.

Hierdie dertien snit album bars uit sy nate van eersteklas-lekkerkry met polsende ritmes wat liggaam en siel roer en ’n kleurryke vermenging van pop, techno, rock en selfs ’n tikkie country wat pasgemaak is vir dié vier se moeiteloos meesleurende harmonieë.

Die oorgrote meerderheid van snitte – soos die titelsnit, asook Hart, Hittete, Bietjie meer van jou en Ek soek nie jou lyf nie – leen hulself góéd tot ’n lekker vinnige dans, terwyl liedjies soos Voorbrand voor die vuur brand, Water in wyn en Gravitasie die tempo ’n bietjie ontspan, maar steeds die aansteeklike vuur van die album perfek behou.

Vier topklas Engelse bederwe – Naked van The Shires, Highland van One More Time, I totally miss you van Bad Boys Blue en die speelse, club-reggae Particula van Major Lazer en DJ Maphorisa – word geklee in 4Werke-oemf en draai die temperatuur van dié album selfs nog ’n kerf op!

Die album is ’n móét vir enige partytjie-deuntjieversameling en is nou landwyd beskikbaar.

Luister die album op Apple Music hier:

Kyk hier na die musiekvideo van Hart: