Lianie May se sprokiesverhaal op kamera vasgevang

Skuif solank reg vir ’n heerlike liefdesverhaal wat eersdaags in jou sitkamer gaan afspeel. Van die verlowing tot die groot dag voor die kansel.

Die liefling-sangeres Lianie May en haar Barry was tien jaar lank verloof. Vroeër vanjaar hy haar gevra om te trou. Nou kan aanhangers van dié sangeres hul tande slyp vir ’n werklikheidreeks, Met My Hele Hart, wat eersdaags afskop.

Luister na dié klankgreep waar Lianie jóú nooi om in te skakel:

 

Reeds van episode 1 af kan jy ’n glasie vonkelwyn skink en deel in Lianie se verjaarsdagvieringe toe Barry die groot vraag gevra het. Van daar af heers daar groot opwinding met elke episode wat ’n volgende stap in die beplanning van die troue vasvang. Jy gaan saam met haar beleef hoe hulle die gastelys opstel, die regte trouplek soek, kombuistee en ramparty reël.

Asof dit die amper-bruid nie besig genoeg gaan hou nie, werk Lianie ook aan ’n splinternuwe album. Só kry jy die om ’n kykie in die lewe van ’n kunstenaar en wat dit verg om om ’n suksesvolle loopbaan te balanseer met ’n persoonlike lewe. Al die pret, opwinding en naturrlik, stres.

A post shared by Lianie May (@lianie_may) on

Met My Hele Hart skop 12 September om 20:30 op VIA  (DStv-kanaal 147) af.