Bakgat Country Opskop is om die draai

Gryp jou cowboy-hoed en maak reg vir die grootste country-makietie van die jaar.

Vanjaar se Bakgat Country Opskop sal op Sondag, 4 Junie in die GrandWest Grand Arena plaasvind. Soos oudergewoonte, sal van die land se gunstelling country-sangers te sien wees.

Die legendes Tommy Dell, Lance James, Matt Hurter en Dennis East sal almal optree. Dan is daar ook Steve Hofmeyr, Elizma Theron, Ricus Nel, Manie Jackson, Leah, Pieter Mohr en Die Broers asook die nuweling Elandre Schwartz wat tans sy debuut-album opneem, nadat hy op Bok Radio ’n naam vir homself gemaak het.

Met treffers soos Teddy Bear en Little Rosa is Tommy Dell een van Suid-Afrika se mees bekende country-sangers. Hy sing en maak grappies al vir meer as 60-jaar en is beskou as een van die land se lewende legendes, net soos Lance James. Die sanger en omproeper het al talle toekennings gewen vir sy bydrae tot Suid-Afrika se musiek industrie.

Nog ’n legende wat te sien sal wees is Matt Hurter. Behalwe vir sy eie treffers soos Ride Safe is Matt betrokke by die loopbane van jonger sterre. Hy het al vir Ray Dylan and JJ Strydom gehelp en is tans die president van die Suid-Afrikaanse Country-musiek Vereniging.

Musiekliefhebbers sal Dennis East se naam herken as die man agter die Dammit I Love You treffer. Wanneer hy nie oor die land toer nie, is Dennis in sy Blue View Music ateljee besig, waar hy albums vir onder ander Manie Jackson vervaardig. Ses van die twee se albums het al platinum-status behaal.

Die Afrikaans pop-sanger Steve Hofmeyr het sy country-album If You Could Read My Mind twee jaar terug uitgereik en die album is nogsteeds gewild onder sy aanhangers.

Kaartjies is nóú beskikbaar by Computicket.