Roodevalley Faircity Hotel: ’n Juweel in die hartjie van Pretoria

FOTO: Booking.com

Sowat 15 minute se ry vanaf Pretoria, op die oewer van die Pienaarsrivier, lê die pragtige Roodevalley Faircity Hotel.

Dié hotel, omring met die mooiste natuurskoon en sy grasdak kamers, is maklik bereikbaar vanaf Johannesburg en die OR Tambo Internasionale Lughawe. Die kamers is toegerus met lugverkoelings, koffie en tee-fasiliteite, asook ’n private badkamer met ’n stort en bad.

Gaste kan ontspan in die pragtige tuin, ’n besoek aflê by die spa of net afkoel in die swembad. Daar is ook gratis WiFi beskikbaar vir diegene wat hul sake wil afhandel.

Die Country Kitchen Restaurant, in ’n opgedateerde ou plaashuis, bied heerlike country-styl buffets aan. Tradisionele en internasionale kosse word ook voorgesit met vars gebakte brood en gebak wat jou mond sal laat water.

Op 6 Oktober bied die hotel die River Life Festival met Die Heuwels Fantasties aan. Kom geniet goeie musiek met heerlike bier, gin en rum.

Kaartjies kos R90 per persoon. Daar is ook kospakette beskikbaar. Vir volwassenes is dit R250 en kinders R125. ’n Drankpakket kan ook teen R250 per persoon gekoop word. Kaartjies is beskikbaar by TicketPro. Jy kan ook per telefoon bespreek by 012 845 5000 of 078 547 4884. Of stuur ’n e-pos na admin.roodevalley@faircity.co.za.