‘Gan sê jou mense’ dat Loufi se debuutalbum hier is!

FOTO: Verskaf

Kompromisloos, eerlik en skreeusnaaks, buig Loufi genres en temas na sy wil. Met die vrystelling van sy debuutalbum, Gan Sê Jou Mense, op 19 Maart, word al sy onmiskenbare talent ten toon gestel. Hip hop-treffers, dansvloer-treffers, “collabs” en hartlike herinneringe word almal toegedien op hierdie album deur Loufi se moeilike verlede, sy huidige hardwerkende en onbeperkte toekoms.

Loufi is van die Oos-Kaap, dieselfde hip-hop-toneel wat die Koning van die Afrikaanse rap Early B sowel as Biggy afkomstig is.

“Ek is op laerskool geboelie en nadat ek Eminem in 8 Mile gesien het, was ek geïnspireer om my musikale ambisies te volg. Ek het begin freestyling en battle rapping doen en ek maak nou al vir die afgelope 11 jaar aan een musiek,” vertel Loufi

“Ek hou nie daarvan om deur spesifieke genres gedefinieer te word nie. Baie van my musiek is bedoel om jou te laat dans en goed voel, maar daar is ook liedjies wat mense dieper en emosioneel aangryp. Ons gaan almal deur donker kolle, en dit is ok om nie ok te wees nie, met my musiek wil ek mense inspireer om van plan te verander, selfs as dinge moeilik is, kan jy steeds hoopvol wees en vreugde vind,” voeg Loufi by

Toe hy in die klein voorstad Young Park grootgeword het, het sy musiekloopbaan in sy ouma se waskamer met ’n groep tieners wat bekend staan ​​as CMB begin. Om plaaslike musiek op “mix-beats” te maak, was ’n belangrike deel van hul lewens. Loufi het altyd geweet dat dit musiek is wat hy bestem was om te doen, maar omdat dit ’n moeilike bedryf en loopbaan is, het hy hom eerder in ’n meer veiliger werksgeleentheid bevind sodat hy vir sy gesin kon sorg. Dit het egter alles verander nadat hy in Februarie 2019 by sy destydse werkplek afgelê is. Hy het besluit om die geleentheid te gebruik om die sprong van geloof te neem en sy musikale passie voltyds na te streef.

Nadat hy sy motor moes verkoop om sy Ek Is Broke musiekvideo te finansier, trek hy die aandag van die groot platemaatskappy, Universal Music Group. Hy het sedertdien talle enkelsnitte vrygestel met Boude wat binne sewe maande meer as 1 miljoen streams bereik het. Ander enkelsnitte sluit in die massiewe dansvloertreffer Wit Skoene en die gesertifiseerde partytjie treffer Baas Vannie Plaas.

Gan Sê Jou Mense kombineer al die aspekte van Loufi se komplekse karakter, en bevat legendes van die Afrikaanse Hip-Hop-toneel soos Early B op die snit BIG BIG BIG en Jack Parow op Liquorman. Belie Polisie, ’n studie van moderne motiverings, bevat die unieke vaardighede van opkomende ster Jacques Leonard en dan die nostalgiese ballade Lang Pad saam met The Voice-wenner Tasché.

Deur al die gesukkel, die angs en deursettingsvermoë, is Loufi uiteindelik gereed om jou aan sy wêreld voor te stel, soms snaaks, soms hartseer, maar altyd werklik en eerlik, dus, doen ons ’n guns en Gan Sê Jou Mense!